La Junta

dissabte, 6 d’abril del 2013

El Club Creatiu de sàlvia



Aquest club és un nou projecte de la nostra associació, destinat a totes aquelles sòcies que vulguin desenvolupar una activitat creativa.

Objectius

1. Per totes aquelles sòcies que vulguin passar una bona estona amb altres persones que tinguin les mateixes aficions (ganxet, mitja, cosir, punt de creu, bijuteria,etc...)

2. Per aquelles sòcies que vulguin aprendre a fer algun tipus de manualitat.

3. Intercanvi de projectes, idees, materials, etc...

4. Recollida i reciclat de material de merceria (llanes, fils de cosir i bordar, teles, botons, feltres, agulles de cosir, de ganxet o mitja, puntes , cintes, peces de bijuteria …o qualsevol estri que ja no utilitza però que li fa pena llençar.

5. Projectes solidaris. Reutilitzar aquest materials per fer projectes solidaris. Un exemple: fer una manta de peces entre totes les aficionades al ganxet i sortejar-la per recaptar diners per la Marató de TV3. O be també col·laborar en fer uns coixins especials adaptats per les dones que han patit un càncer de mama. Etc...

En principi, cada assistent portarà els seus estris i materials i podrà fer l´ activitat que vulgui.

La seu estarà oberta els divendres de 17h a 20h. En la carta mensual a les sòcies farem saber exactament els dies, per no fer-los coincidir amb altres activitats. Pots venir l’estona que vulguis i és totalment gratuït. Només cal ser sòcia de Sàlvia. El preu per fer-se sòcia son 7€ trimestrals.

La coordinadora del projecte és la Susana. Podeu trucar al telèfon de Sàlvia 93 795 66 35 i ella resoldrà qualsevol dubte que tingueu.

No us ho penseu. Segur que ho passarem molt be !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada